Med Unsplash API kan utvecklare använda upp till 30 000 bilder i sina appar

Ta bort källan

Vi har redan pratat med dig tidigare om Unsplash, den populära webbplatsen som ansvarar för att samla in foton för fri användning, så att alla som behöver kvalitetsbilder för sina egna projekt kan använda dem.

Nu för tiden, Unsplash har mer än 30 000 olika högkvalitativa bilder, vilket gör det till ett av de bästa alternativen när man letar efter stockbilder.

Nyligen, Företaget som ansvarar för projektet har lanserat ett API som gör det möjligt för utvecklare att använda var och en av de bilder som finns tillgängliga på Unsplash i sina applikationer..

Det är viktigt att betona att bilderna på plattformen har en Creative Commons Zero-licens, så att vi kan använda dem helt gratis eftersom de inte har immateriella rättigheter.

Förutom att kunna använda specifika foton, Unplash Source (namnet ges till API) tillåter utvecklare att få slumpmässiga bilder från en viss kategori, en specifik användare eller från hela bildgalleriet på webben.

Utan tvekan är det ett intressant verktyg för alla utvecklare som letar efter ett sätt att integrera stockfoton i sina applikationer för mobila enheter.

Du kan läsa all information och dokumentation för API: et via den officiella webbplatsen för Unsplash Source.