Med Skydrive för iOS kan du nu visa dokument och göra automatisk säkerhetskopiering av foton

SkyDrive

Microsoft har släppt en ny version av sin iOS-app som låter dig visa Office-dokument och OneNote-filer direkt från molnfilhanteringsappen. Samtidigt möjliggör den en automatisk säkerhetskopiering av bilderna på vår mobiltelefon, något som liknar det som Dropbox har gjort i flera månader.

Nu tillgängligt på iTunes förkortar det utrymmet mellan de befintliga funktionerna i SkyDrive för Windows Phone, där automatisk säkerhetskopiering redan finns. För närvarande finns det ingen prognos angående lanseringen av den nya Android-versionen.

Det finns redan många applikationer som vi har på mobiltelefoner för att säkerhetskopiera och kopiera filer från en enhet till en annan. Från och med de tre klassikerna: Google Drive, SkyDrive och Dropbox och efter andra mer okända, som MEGA, Box eller Sync, från BitTorrent är det uppenbart att du måste gå snabbare för att garantera en position i podium. Idag har MediaFire meddelat att man också vill delta i spelet.

Det handlar inte om en vagn för ledigt utrymme, det handlar om hastighet, tillgängliga resurser och garanti. Ingen vill se hur deras filer försvinner för alltid från en dag till en annan, som hände vid tiden med Megaupload.