Med Pushbullet kan du nu visa och svara på Google Allo-meddelanden från skrivbordet

pushbullet

Som vi redan vet är Google Allo den nya Google-meddelandeprogrammet som har varit tillgänglig i några månader offentligt för att tillåta oss att ständigt kommunicera med våra kontakter på ett enkelt och tydligt sätt från våra mobila enheter. Och vi säger bra, från våra mobila enheter, eftersom det hittills inte finns någon möjlighet att se och svara på de meddelanden som kommer till oss.

Tja, det gapet har just lösts av Pushbullet tack vare den nya uppdateringen av sin version tillgänglig för Android-enheter. Som med SMS eller WhatsApp kan vi nu se de meddelanden som kommer till Google Allo och svara bekvämt från våra stationära datorer.

För detta behöver vi bara ha den senaste versionen av Pushbullet och Google Allo för Android, ha de reflekterade aviseringarna aktiverade och ha Pushbullet på vårt skrivbord, antingen via dess webbläsartillägg eller direkt via dess stationära applikation.

Denna uppdatering strax efter att Google Allo för Android har fått sin första stora uppdatering och når version 2.0, som kommer med många funktioner, inklusive stöd för flera fönster och snabba svar i Android Nougat, GIF-tangentbord, liggande läge och några nyheter mer noterade av Justin Uberty, en av huvudansvariga för ansökan, via sitt Twitter-konto för timmar sedan.

Förhoppningsvis kommer den nya versionen gradvis att nå alla användare. Förresten, förutom stödet för Google Allo, har det också stöd för att visa och svara på meddelanden från KakaoTalk-meddelandetjänstnätverket.