Med Glympse 2.0 kan du se en grupp människor på en karta i realtid

Med Glympse 2.0 kan du se en grupp människor på en karta i realtid

Glympse 2.0 är redan med. Efter det kommer en serie intressanta nyheter, varav det viktigaste är möjligheten att se på samma karta i realtid placeringen av en grupp människor hela tiden, under en maximal tid på fyra timmar. På detta sätt sammanfogar visualiseringen av grupper och deras rörelser över kartan den befintliga möjligheten att kunna se platsen för en specifik användare, alltid med förhandsgodkännande och under en begränsad tid i båda fallen.

Det som är bra med Glympse är att det inte är nödvändigt att registrera eller skapa ett nytt nätverk av kontakter, och att användare kan dela sina platser med andra även om de inte använder appen, eftersom platser kan delas på andra sätt, t.ex. via e-post eller via Twitter eller Facebook.

Dessutom har den här nya versionen integrering med Google Kalender, iOS-kalendern och Outlook-kalendern, så att applikationen ansvarar för att skicka platsen för en användare till andra användare av samma händelse som du kan komma sent.

Slutligen finns det det nya alternativet att begära en Glympse, som ber en annan användare att skicka dig sin egen plats.

Glympse är ett alternativ till den traditionella frågan om var är du, och med VD: s ordförande, Bryan Trussel, syftar den också till att bli ett internetverb. Tänk på att Glympse är plattform, tillgängligt på ett uppdaterat sätt på både Android och iOS.

Länk: Glympse | Går: Gränsen