Med Flickrock kan vi bekvämt njuta av bilderna från Flickr-användare

Flickrock

För de av oss som gillar att njuta av och lära av de imponerande fotografierna som tagits av passionerade och professionella människor har vi på Flickr möjligheten att hitta dem och interagera med sina egna författare, med vilka vi kan skapa sociala länkar. Men naturligtvis, trots detta, har Flickr fortfarande några aspekter som bör förbättras, bland annat visningen av fotosats som en presentation, något som Flickrock täcker tillfredsställande.

För att göra detta måste vi bara gå till deras webbplats och ange Flickr-användaren eller URL-adressen för att börja visa bilderna. Den största fördelen är att den har en svart bakgrund som belyser bilderna. Dessutom kan vi navigera vertikalt genom att skicka bilderna från den uppsättning som vi har valt att se, även om det också låter oss se de mest populära bilderna.

På varje bild kommer vi att visa exponeringsdata, förutom att vi kan se den ensamma eller även genom den ursprungliga Flickr-sidan. Till höger ser vi inställningsfältet för användaren som vi tittar på deras offentliga fotografier försvinner när vi lämnar markören lugn. För att njuta av bilder ännu mer kan vi använda markörtangenterna på tangentbordet, vilket gör att vi kan navigera ännu bekvämare.

Länk: Flickrock | Går: MoMB