Marvel Heroes nu tillgängligt för Windows

förundras

Sedan den senaste tisdagen, om du är ett fan av några av Marvel-karaktärerna och vill leva sina äventyr, kan du nu göra det från din egen dator (under Windows) tack vare lanseringen av Marvel Heroes, där du kan sätta dig in i skorna av din favoritkaraktär och ansikte ensam eller med andra spelare i de olika uppdragen som presenteras för dig. Tänk på att några av de 21 tecknen är tillgängliga gratis, även om andra är tillgängliga mot en avgift i spelvaluta eller med riktiga pengar.

I vilket fall som helst har var och en av dem sitt eget och utdragbara nivåsystem, energi och utrustning. Spelare kommer att kunna välja att använda karaktäriseringar från nästan 70 år av Marvel-historia, inklusive karaktäriseringar från de senaste boxhits som The Avengers eller Iron Man 3.

Eftersom berättelsen är en grundläggande del av Marvel Heroes har de viktigaste händelserna skrivits av Brian Michael Bendis, författare till Ultimate Spider-Man, och spelet har utvecklats av Gazillion Games, med David Brevik vid rodret, som han har begått att göra ständiga uppdateringar för att inkludera nya uppdrag och utvidgningar för Marvels egna hjältar.

Förutom att vara tillgänglig för Windows-plattformen, är versionen för Mac-plattformen under utveckling.

Länk: Marvel Hroes | Går: Mashable