Logitech introducerar mus som kan användas på tre datorer samtidigt

logitech

M720 Triathlon Det är den nya Logitech-musen, en mus som kan hoppa från en dator till en annan med ett enkelt klick på en speciell knapp speciellt utformad för den.

Det är en enhet på 70 dollar som ansluts till Logitechs egen mottagare, eller med Bluetooth, som är kompatibel med Windows, Mac OS, Chrome, Android och Linux. Dess anslutning till datorer är omedelbar, och dess autonomi gör det möjligt att arbeta i två år med ett enda AA-batteri (åtminstone det är vad de kommenterar på sin webbplats, även om det naturligtvis beror på antalet timmar intensiv användning per dag ).

Du kan uppdatera din programvara med en USB-anslutning, och dess räckvidd i den trådlösa anslutningen är 10 meter, så vi kan sitta vid ett bord och hantera tre fjärrdatorer utan att behöva gå ur stolen med en enda mus.

Det är sant att den slutliga allmänheten är liten, men de som hanterar servrar och datorsatser i allmänhet har i den här musen en enhet som kan spara mycket tid. De måste bara inkludera en Bluetooth-mottagare i datorerna (om den inte finns) och ansluta den nya M720.

Här är videon som visar dess funktion:

Mer information på logitechs webbplats