LinkedIn lägger till nya interaktionsalternativ med sin influencer-grupp

LinkedIn

LinkedIn-teamet har meddelat en serie nya funktioner som syftar till att förbättra upplevelsen och få fler fördelar av att interagera med den grupp influenser som föreslås av det sociala nätverket.

För några månader sedan lanserade LinkedIn förslaget att följa inflytelserika personligheter från olika sektorer, dra nytta av deras erfarenhet och olika delade innehåll. Idag har de tagit ytterligare ett steg i den riktningen genom att möjliggöra djupare interaktion med denna utvalda grupp.

Vi får delta med kommentarer på inlägg relaterade till dessa personligheter, följa konversationens tråd eller helt enkelt ange vår uppskattning för delat innehåll. Det vill säga att följa samma dynamik som varje uppdatering av våra kontakter, med möjlighet att ha ett aktivt deltagande.

Om vi ​​vill kan vi nämna andra användare som uppmärksammar en intressepunkt som vi vill dela. Eller så kan vi interagera med andra användare som har kommenterat publikationen och svarat på deras uppskattningar. Och för att inte gå vilse i så mycket information får vi beordra kommentarerna att fokusera på det innehåll som intresserar oss just nu.

En annan funktion som har integrerats kring gruppen personligheter är att vi nu kan hitta dess innehåll genom sökrutan. Bara genom att skriva namnet på den personlighet som intresserar oss, kommer vi inte bara att slängas hans profil utan också hans senaste meddelanden.

Sedan influencers-programmet lanserades enligt Linkedln har samhället med stort intresse följt de delade publikationerna och främjat genereringen av olika ämnen. Med dessa nya alternativ multipliceras möjligheterna och utnyttjar till fullo utställningen av de 300 personligheterna som för närvarande utgör denna grupp.

Goes: LinkedIn-blogg