Lexus Flying Skateboard Ingen kommer att använda Kommer den 5 augusti

(Foto: Lexus)

En ny Lexus-video (ovan) visar det slutgiltiga släppdatumet för den flygande skateboarden som så många hoppades att senare skulle kunna se Marty McFly njuta av i filmen Back to the Future på 1980-talet.

Tiden har gått och vi har aldrig sett en idé som lyckas få oss att flyga på asfalten, varför Lexus-projektet, som presenterades i juni i år, hade så stor påverkan i media.

En vecka efter presentationen avslöjades att den bara skulle fungera på förberedda ytor, eftersom tekniken använder superledare, som leker med magnetisk avstötning, vilket gör dess massiva distribution på marknaden omöjlig (såvida inte stora förberedda ytor byggs i tusentals städer i världen, något ekonomiskt olämpligt).

(Foto: Lexus)

I videon visar det att den 5 augusti kommer enheten att säljas, som rapporterats i El Patn, ett medel som upptäckte var spåret som används i dessa videor är: i provinsen Barcelona.

Mycket marknadsföring, mycket förväntningar, mycket teasertrailer … men det verkar som om det inte är länge att se hur det fungerar i verkligheten, även om det bara är på ett spår.

Uppdatering – En video som visar dess verksamhet har redan publicerats, här är:

Och här är hur det gjordes: