LAYERS, en applikation för att skapa WordPress-webbplatser

LAYERS, en applikation för att skapa WordPress-webbplatser

Efter 9 månaders arbete presenterar de layerwp.com från OBOX, företag som ansvarar för produkten.

Detta är Layers, en gratis webbplatsbyggare som kan utforma WordPress-teman på nolltid. Lager har alltid i åtanke att destinationen är WordPress, vilket är anledningen till att gränssnittet påminner mycket om det för detta CMS: det är byggt på det.

Vi kan börja från grunden eller ändra några av de befintliga mallarna i systemet, alltid med hjälp av widgetfältet, hjärtat av systemet. Lager behandlar varje webbplats som om det var en LEGO-konstruktion, varje bit var en annan widget som kan anpassas och placeras på den plats du vill ha.

Hur kan det vara annars, allt byggt är mottaglig, anpassar sig till skärmarna på mobila enheter som konsulterar resultatet. På deras hemsida kan du se några exempel byggda med denna nya plattform, som presenterades igår för världen och lovade att det bara är ett första steg, eftersom de har bra planer för den närmaste framtiden.

Om affärsmodellen: de har inte rapporterat någonting ännu, eftersom de bara anger att det är gratis för alltid.

Du kan testa det här, online, utan att installera det, även om den här testsidan endast tillåter åtkomst i tre dagar, efter den tiden är det nödvändigt att ladda ner det och inkludera det i vår WordPress för att använda det så länge vi vill.