Klicka på Messenger, den nya meddelandeprogrammet “ansikte mot ansikte”

clickmessenger

Jag kommer ihåg att jag för en tid sedan berättade om Lutebox, ansökan om att göra inköp via videokonferens med våra vänner som gav oss möjligheten att köpa produkter från de bästa varumärkena medan vi delade dem med vänner, familj och bekanta.

Nu skriver samma personer som ansvarar för denna applikation till oss för att introducera Click Messenger, som definierar sig som en ansikts-till-ansikte-meddelandeprogram.

I syfte att vara mer personlig, uttrycksfull och direkt än en traditionell meddelandeapp men mindre påträngande än en Skype eller en linje som vi kan göra videokonferenser med, ger Click Messenger oss möjlighet att skicka visuella chattar, svara med fotografier etc.

Gå in i mer detaljer om de funktioner som den erbjuder oss, kommer appen att tillåta oss att skapa gruppfotograferingschattar eller privat, integrera text i våra foton och selfies, skicka uppdateringar som indikerar var vi är, gör vad och med vem … och allt privat och säkert.

Som samma Lutebox-team kommenterar förändras vårt sätt att använda meddelanden och fler och fler människor flyttar från sina hem, så behovet av att skapa ett mer visuellt kommunikationssystem är högre än någonsin.

Du kan ladda ner den kostnadsfria applikationen för iOS, och Android-versionen är för närvarande under utveckling.