Kipo, en utmärkt plattform för att registrera våra säljares och kurirers aktivitet

captura-76

Om du har ett företag som sysselsätter flera personer som måste besöka kunder eller utföra fältarbete vid olika punkter kommer Kipo att intressera dig.

Det är en plattform från vilken arbetarna i vårt företag enkelt kan spela in besök, både från iOS och Android, och genererar rapporter som kommer att centraliseras i vårt konto så att vi har all information som genereras dagligen till hands.

Designad för handelsmarknadsföring, läkemedels-, underhålls-, leveransföretag etc. Den genererar automatiskt en geo-refererad databas med alla platser för företagets kunder, samtidigt som den kan skicka dagliga rapporter om alla aktiviteter som utförs av användarna .

Med en gratis version som innehåller obegränsad incheckning har du också en premiumversion som också skickar dagliga, veckovisa och månadsrapporter via e-post automatiskt.

Systemet låter dig konfigurera kategorier så att det under incheckningen är möjligt att specificera den utförda aktiviteten, samt underkategorier för att ta hänsyn till alla möjligheter inom klientbesöket.

Det är också möjligt att använda dess API för att integrera data i vårt eget system, något som hjälper till att undvika mer än en applikation för att hantera besök inom samma företag.

En modern lösning, skapad i Guatemala och tillgänglig på spanska.