Kato.im lanserar sin kostnadsfria chattjänst Kato Teams

Kato.IM

Gruppchattplattformen, Kato.im, har idag lanserat sin gratis chattjänst i realtid för företag som heter Kato Teams och lämnar sin privata fas endast tillgänglig på inbjudan, för närvarande tillgänglig som en webbapplikation men det är du hoppas att du senare kommer att har din egen inbyggda skrivbordsapplikation.

Med detta är tanken som är tänkt att erbjudas genom Kato Teams att företagsanvändare har en komplett lösning för sina meddelandebehov på ett enhetligt sätt, och erbjuder chattfunktioner som privata chattar mellan två personer, gruppchatt, funktioner röst- och videomeddelanden , möjligheten att dela en skärm och till och med möjligheten att utbyta filer mellan medlemmar.

Andra aspekter som kan belysas av Kato Teams med vilka det tänker distansera sig från tävlingen är å ena sidan möjligheten att se alla öppna konversationer samtidigt om så önskas, och å andra sidan möjligheten att söka efter konversationer specifika genom chatthistorier.

Andrei Soroker, VD för företaget, påpekar att användare kan kontrollera bullernivån för varningar som tillhör olika chattrum, där dessutom deras administratörer kan utse medlemmar som begränsade användare med begränsad tillgång till personer eller rum i företaget, därmed gynnar kommunikation utan att avbryta arbetsprocesser, enligt TC. Ytterligare en aspekt, och det är att vara ett företagskommunikationsverktyg som syftar till att vara ett unikt verktyg med en rad möjligheter, det möjliggör också integrering av tjänster från tredje part, som ZenDesk och GitHub.