Jukebox lanserar sin Android-applikation

Jukebox lanserar sin Android-applikation

Jukebox är en tjänst som låter oss synkronisera våra lokala musikspår och videor, tillgängliga i de mappar som vi väljer, med dess molntjänst så att vi kan ha dem på ett organiserat sätt, via vilken enhet som helst med internetåtkomst, genom olika spellistor som vi kan skapa. För detta måste vi skapa vårt gratis konto, så att vi kan ladda upp upp till 1000 musikspår gratis, och det är därför vi kommer att behöva ladda ner programmet som är tillgängligt för Windows-operativsystemet.

Som sagt, Jukebox lanserade precis för några dagar sedan sin egen applikation för Android-mobilplattformen, som gör att vi kan komma åt och hantera våra musikspår från våra egna terminaler. Att om, från själva applikationen inte har införlivats möjligheten att skapa våra användarkonton, och detsamma händer med webbapplikationen, måste man tillgripa skrivbordsapplikationen för detta ändamål. Även om det inte är nödvändigt att identifiera oss för att starta Jukebox är det nödvändigt om vi vill komma åt vårt synkroniserade innehåll.

Det bör också noteras att detta inte är en stabil version utan en version förhandsvisning, med vilket det är normalt att vi hittar fel, som vi kan informera utvecklingsgruppen så att de kan förbättra det för den slutliga versionen.

Och som det händer i många multimediaspelare kan spåren ses av sånger, artister eller album, som vi väljer, och observera de spår som lagras i molnet genom molnikonen, förutom att se ikonen för en gyllene molnet när synkroniseringen äger rum. I konfigurationen kan vi bland annat fastställa möjligheten att synkronisera eller inte innehållet samt deras frekvens.

Vi kan använda denna applikation på våra Android-terminaler så länge de har version 2.2 eller högre.

Länk: Jukebox på Android | Går: AddictiveTips