jobandtalent – Jobbsökning med kontakter i sociala medier

jobandtalent - Jobbsökning med kontakter i sociala medier

Det har regnat mycket sedan vi berättade om det jobandtalent 2010 har de nu lyckats fånga förtroendet hos mer än 1700 företag och 200 000 registrerade kandidater genom att öppna kontor i Madrid, Barcelona och som ett första steg i internationaliseringen av projektet i London.

Systemet för denna jobbportal rekommenderar de jobbbjudanden som ligger närmast vår profil, vilket gör att vänner kan hjälpa till att öka dina chanser att få det jobb du vill genom att skapa ett professionellt nätverk med önskade företag.

[…] är en social sysselsättningsplattform ansluten till Facebook, som gör det möjligt för kandidater att upptäcka vilka företag de har kontakter med och att göra den informationen synlig för företag för att sticka ut i urvalsprocesserna. På samma sätt kan företag veta vilka kandidater som är vänner till sina anställda och därmed enkelt få tillförlitliga och snabba rekommendationer, vilket sparar tid och pengar i urvalsprocessen.

För närvarande arbetar de redan med 80% av IBEX 35-företagen, inklusive Google, BBVA, Deloitte, Indra, LOreal, Management Solutions, Iberdrola, Indra, Toyota, Accenture, Ericsson, EADS, Walt Disney, etc.

Vi kan skapa vår professionella profil på några minuter med hjälp av den information vi har på Facebook och Linkedin, automatiskt importera akademisk och professionell information och 100% respektera integriteten för privat information (foton, meddelanden etc.).

Förutom att ha tillgång till uppdaterade profiler kan företag veta vilka kandidater som är vänner för vilka anställda, till exempel att få mer data för att fatta smartare strategiska beslut.

Svar på frågan: Vilken skillnad är jobandtalent från LinkedIn?, Svarar de: jobandtalent är en plattform som är inriktad på jobbsökning, medan LinkedIn är en plattform som syftar till att ansluta yrkesverksamma för utbyte av information, idéer och möjligheter.

Länk: jobandtalent.com