“Intervjun” är nu tillgänglig online på Google Play, YouTube (inklusive Apple TV) och Xbox

intervjun online

Terrorthoten verkar ha besegrats av de många skäl som Sony Pictures hade för att släppa sin film. Intervjun Över hela världen, bland dem, inte ge efter för utländska försök till censur och dra nytta av den världsberömmelse som filmen har tjänat under den senaste månaden.

Precis som igår kunde vi dela listan över biografer som i USA redan har dussintals programmerade funktioner, en lista som nu är så omfattande att den redan verkar som en konventionell lansering, dess online-premiär har också bekräftats. I själva verket är viktigare än detta de aktiva länkarna som leder till respektive webbplatser för att se det online och till och med ladda ner det; $ 5,99 är priset för det första alternativet, $ 14,99 för att njuta av det andra.

Och var ska man se det? Google Play Movies (länk), YouTube Movies (länk), Xbox Video (länk) och en officiell Sony Pictures-webbplats (länk) är de första som lyfter händerna för att säkerställa distributionen av filmen i HD, utan en aning om censur och på originalspråket, allt tack vare direkta avtal med producenten. För hans del, Mängd bekräftar att Netflix om några dagar också kommer att gå med i gruppen. Det enda som saknas är iTunes, vars överhängande utgåva inte nämns ännu, som markerat i The Verge, från Apple TV kan du titta på filmen genom Sony Pictures hemunderhållning på YouTube-samma länk ovan-.

Reaktioner från Google, Microsoft och andra inblandade

The Verge publicerar också de olika reaktionerna från Google, Microsoft, Sony Pictures och till och med president Obama för de senaste åtgärderna från Sony Pictures, tillsammans med de två första, till förmån för yttrandefrihet. Till exempel kommer en lysande kommentar från Googles Twitter-konto:

På spanska: Vårt uppdrag är att göra informationen tillgänglig överallt – ja, det inkluderar även Seth Rogens filmer.