Intel köper företag som gör fantastiska saker med kameran

3d

Replay är ett företag som är känt för att digitalisera NBA All-Stars, ett företag som arbetar med en teknik som är specialiserad på att göra sportsändningar har något annat, digitalisera innehåll för att erbjuda information med förstärkt verklighet eller 360 graders svängar som du kan se i video nedan.

Nu har Intel köpt Replay och meddelar det på sin blogg som ett steg till så att de kan fånga, ansluta, analysera och interagera med innehållet i realtid.

Digitaliseringen av sport, som de kallar det, är anledningen till att de har investerat i ett företag som har uppmärksammats för att visa uppslukande 3D för miljontals fans, och de har gjort det integrerat med 6: e generationen av Intel Core-processorn och Intels serverteknik, så de är gamla bekanta.

För videoeffekten har de använt 28 ultrahögupplösta kameror placerade runt fältet, anslutna till Intel-baserade servrar så att korgar, lås och stölder kan ses från nästan alla tänkbara vinklar. Intel har samarbetat med Replay sedan 2013, och nu kommer de inifrån.

Replay Technologies grundades 2011, baserat i Israel, och nu kommer Intel att fokusera på att växa sin befintliga verksamhet och marknadsföra sin teknik med Intel för att erbjuda snabbare bearbetning när det gäller att manipulera och redigera personligt innehåll.

Missa inte videon: