insta

Instagram, Flipboard och Vine kommer snart för Windows Phone

insta

Goda nyheter för Windows Phone-användare, så ibland bort från fördelarna och användningen av vissa appar. Och det är att den som har en WP kommer att se sin upplevelse förändrats strax före möjligheten att använda Instagram, Vine och Flipboard från nämnda enhet.

Vi minns evenemanget som hölls i Abu Dhabi, kallat Nokia World 2013, där det presenterats från nya surfplattor, hybrider mellan surfplatta och mobil (phablets, som Lumia 1520) och nya mobiltelefoner, som Lumia 1320. har varit i samma händelse som Nokia har avslöjat några av de applikationer som kommer att komma till Microsoft operativsystem inom en snar framtid, vilket bekräftar ankomsten av Instagram, Vine och Flipboard.

Ett viktigt framsteg förstås, eftersom Instagram idag är drottningen av fotografiska sociala nätverk och för många viktiga och kanske en möjlig anledning att inte förvärva en WP om appen inte finns på den. Å andra sidan blir Twitter Vine-appen det viktigaste alternativet för att dela loopbara korta videor (även om vi nyligen har sett konkurrens mellan Instagram och Vine sedan den första implementerade funktionen för att spela in video). Sist men inte minst kommer WP-användare att ha Flipboard för att hantera sina egna interaktiva tidningar.

Vi har inget specifikt avresedatum, men du behöver inte vänta länge för att se dem tillgängliga så var medveten om deras möjliga nedladdning i dina butiker.