Ink and Slide, det första Adobes hårdvaruverktyg som fokuseras för arbete på iPad

Adobe bläck och bild

Hittills har Adobe erbjudit programvaruverktyg för kreativa proffs, och från och med idag har det också hårdvaruverktyg med lanseringen av Ink and Slide, två enheter som av företaget rankas som pennan och den digitala linjalen för det kreativa molnet . Faktum är att de från TechCrunch har en demonstrationsvideo, där David Macy, chef för strategisk innovation på Adobe, använder dem för att arbeta på iPads egen skärm, surfplattan som dess användning är fokuserad på tillsammans med applikationen Adobe Line.

Som vi kan se i samma video synkroniseras den smarta pennan, gjord av anodiserad aluminium och formad av en böjd kropp för bästa grepp i handen, med iPad via Bluetooth och erbjuder intressanta funktioner när den används tillsammans med den nämnda applikationen, för närvarande tillgänglig för iPad. När det gäller den digitala linjalen behöver den inte batteri tack vare användningen av magneter som simulerar multi-touch-punkter på skärmen.

De yrkesverksamma som vill skaffa en enhet av båda enheterna kan köpa den direkt från Adobe till ett pris av 199 USD. Med detta kommer de att förbättra sina arbetsflöden när det gäller att arbeta med dessa enheter och om de redan har ett abonnemang på Creative Cloud, de kommer att ha en rad ytterligare fördelar, till exempel möjligheten att göra obegränsade säkerhetskopior av sina projekt i Adobe Line, samt möjligheten att skicka ditt iPad-startade arbete till fullständiga versioner av Photoshop och Illustrator på skrivbordet med genom att trycka på en knapp.

Bild: TechCrunch