Inbox är också kompatibel med Firefox och Safari-webbläsare från och med idag

Inkorg för Firefox och Safari

Vi kommenterade redan för timmar sedan att Inbox har släppt sin ursprungliga applikation för iPad-surfplattor.

I den meningen måste vi komma ihåg att när Inbox presenterades i mitten av oktober förra året, var dess tillgänglighet uteslutande fokuserad på mobiltelefoner under Android-systemet, från version 4.1 och framåt, och mobiltelefoner under iOS-systemet, från version 7 hädanefter, som såväl som via webben, endast kompatibelt med Chrome-webbläsare, något som inte har varit bra för många av de användare som använder andra webbläsare än Chrome, så att de hittills inte har kunnat testa det från nämnda webbläsare som väntar under en dag för att få stöd för dem.

Nåväl, den dagen har också kommit, eftersom det i dag också är nyheter att Inbox utökar sin kompatibilitet för webbläsare Firefox och Safari, så att användare som använder ovannämnda webbläsare nu kan få åtkomst till den nya meddelandeshanteringstjänsten utan problem. Googles e-post går till webben och har sin webbåtkomst via adressen inbox.google.com.

Med detta öppnar Google möjligheterna att få tillgång till sin nya meddelandechef för andra användare, men för detta kommer de intresserade att fortsätta att behöva begära sina respektive inbjudningar via e-postadressen inbox@google.com, även om de också kan vara på Så mycket att känna till de olika kampanjer som Google erbjuder för att underlätta tillgång till sin tjänst.

De användare av Firefox och Safari som vill använda Inbox har från och med idag möjligheten till det. För närvarande är det okänt om man ska ge stöd till andra webbläsare inom en snar framtid, medan andra kända webbläsare som Opera eller till och med moderna versioner av Internet Explorer väntar. I vilket fall som helst är det ytterligare ett steg som Google tar för att föra Inbox närmare fler användare.