Imo.im-meddelandetjänsten innehåller röstsamtal i iOS

Imo.im-meddelandetjänsten innehåller röstsamtal i iOS

Vi har talat vid många tillfällen om snabbmeddelandetjänsten Imo.im, som idag redan erbjuder mycket kompletta funktioner som integration av Skype, Yahoo, Google Talk, MSN, möjligheten till videokonferenser, eget sociala nätverk och integration med Twitter nu tillkännager en annan funktion där den erbjuder röstsamtal på iOS-enheter.

Det stämmer: iOS-användare som använder Imo.im kan nu ringa varandra gratis med Wi-Fi eller 3G-anslutning, en användbar funktion för mer än 700 000 aktiva användare, eftersom konkurrerande applikationer och tjänster som Viber eller Nimbuzz de har erbjudit denna funktion under en tid. Det kompenseras av det faktum att Imo.im kan skicka och ta emot tjänster från så många plattformar (Skype, Facebook Chat, Jabber, Hyves … att skicka, vi kan skicka meddelanden till och med Steam), något som från början gjorde det sticker ut avsevärt.

Denna funktionalitet för röstsamtal mellan iOS-användare motsvarar redan tjänsten med Android-användare (kom ihåg att de införlivade röstsamtal mellan Androids i februari). Bra val av utvecklingsteamet.

Länk: Imo.im | Går: TechCrunch