icracked, för att reparera mobiltelefoner med Uber-filosofin

pantalla móvil

Om din mobilskärm någonsin har gått sönder, vare sig det är iPhone, Motorola, Samsung eller något annat märke, har du upptäckt att förändringen kan bli nästan lika dyr som att köpa en ny mobil.

Det finns inte många auktoriserade butiker, och de som tar ett högt pris för att göra jobbet, även om vi redan har sett i många YouTube-videor att det, med materialet i handen, inte är extremt svårt att byta skärm.

Problemet är att det inte finns mycket konkurrens. Om vi ​​hade nära dussintals butiker som kunde göra den ändringen av mobilskärmen eller göra små reparationer på enheterna skulle priserna sjunka mycket, men det verkar som att auktorisera en butik inte är något man ofta gör.

Uber-filosofin kommer till undsättning i denna sektor och börjar med den hackade webbplatsen. Det är en plats där offer, drabbade, de som har en trasig mobiltelefon, kan komma i kontakt med andra människor som kan lösa problemet och få bättre priser än om de gick till en auktoriserad butik.

icracked fungerar redan i flera pass, men bara med iPhone-, iPad- och Samsung-modeller. När mobilen har valts kommer vi att ange vilken typ av problem (skärm och andra) och sedan kommer vi till formuläret så att de kan kontakta oss när de har en professionell i närheten.

De måste fortfarande växa mycket, både när det gäller geografiskt läge och mobiltelefoner som kan repareras, men för närvarande har de redan översatt webbplatsen till flera språk, och det är ett utmärkt tecken.