Hur man skapar slumpmässiga bakgrundsbilder

fondo gratis

Om du vill skapa en unik bakgrund, var uppmärksam, för vi kommer att diskutera några resurser som kan hjälpa dig med ämnet.

De är länkar som genererar slumpmässiga former och färger på ett elegant sätt, med möjlighet att ladda ner resultatet så att vi kan importera det var vi vill:

– blobs.app: Ett märkligt alternativ som låter dig skapa slumpmässiga böjda former. Vi kan välja nivå av slumpmässighet, liksom komplexitet (antal kurvor). Den har också en länk för att hämta och bädda in SVG-filen.

– trianglify.io: En webbplats för att skapa slumpmässiga bakgrundsbilder baserat på trianglar. Vi kan välja färgpalett bland de som föreslås, eller låta oss bli förvånade över slumpens magi. Det är möjligt att bestämma om vi vill ha skuggor eller inte, vilket vidgar möjligheterna.

– bjmiller.net: En klassiker för att skapa bakgrundsbilder. Vi kan välja den form vi vill upprepa, men resultatet är inte så sofistikerat.

– bggenerator.com: Skapa mer harmoniska resultat med mjukare färger. Vi kan välja färger och storlekar för att få miljontals kombinationer.

– coolbackgrounds.io: Ett av mina favoritalternativ, både för enkel användning och för de resultat som genereras. Det är unikt abstrakt innehåll och moderna färger (pasteller) som passar alla miljöer (datorer).

– stripedbgs.com: För älskare av bakgrunder med vertikala linjer. De stressar lite, men det finns inget skrivet om smak.

– dragdropsite.github.io: Fantastiskt alternativ för att skapa bakgrunder som imiterar rök. Det är slumpmässigt och variablerna kan kontrolleras, men det räcker att göra F5 för att få ett nytt resultat.

– btmills.github.io: Skapa en annan bakgrund när vi skriver. Kombinationerna är oändliga, så många som det finns bokstavskombinationer i världen, men resultatet är ofta inte precis avslappnande.

Som du kan se saknas alternativ inte. I många fall kan de till och med användas som bakgrund för en webbplats.