Hur man organiserar våra julköp med Pinterest

Hur man organiserar våra julköp med Pinterest

En stor allierad att planera våra julköp är Pinterest, eftersom det genom dess redan kända egenskaper gör att vi kan skapa vår egen samling av gåvor eller inköpslistor på ett mycket trevligt sätt.

Privat presentlista med hemliga brädor. Även om Pinterest tillåter oss att bara ha 3 privata styrelser kan vi organisera oss genom att skapa kategorier, till exempel vänner, partners och familj. När vi definierar gåvorna för var och en laddar vi bara upp bilden till motsvarande tavla och i beskrivningen lägger vi personens namn.

Erbjudanden. Både på webben och i de företag vi brukar besöka ser vi specialerbjudanden för detta datum. Och om vi inte kan dra nytta av dem alla för tillfället kan vi skapa ett anslagstavla som påminner oss om de erbjudanden som intresserar oss. Förutom onlinebutiker, med Pinterest-applikationer är det väldigt enkelt att fånga vilken bild som helst medan du går och ladda upp den till motsvarande bräda.

Gruppgåvor. Oavsett om vi vill ge en gåva till byggledaren eller en gåva till en professor vid universitetet kan det vara tråkigt att komma överens om varandra. Ett enkelt sätt att se de alternativ som alla har och välja det mest lämpliga är att skapa en tavla där alla kan samarbeta.

Lutningar. Ett av problemen när vi definierar inköp är att vi med så många alternativ inte kan bestämma. Så vi kan skapa en tavla för att lagra de produkter eller artiklar som vi gillar, men att vi väntar på nya alternativ.

Donationer. En av de aspekter som vi inte kan glömma vid dessa datum är att dela med institutioner eller organisationer, vare sig lokalt eller via webben. Vi kan skapa en tavla för att påminna oss om detta, till exempel genom att göra skärmdumpar av portalerna där vi planerar att göra en donation, eller schemalägga bilder på objekt som vi planerar att dela.

Och en bonus som Pinterest erbjuder oss att göra våra köp online är avsnittet Gåvor, där vi kan filtrera resultaten efter pris och skapa vår personliga shopping enligt vår budget.