Hur man bäddar in Google Foto på en webbplats

incrustar-google-foton

Förutom att kunna spara bilder nästan obegränsat, ha automatiska utgåvor och ha dem, tillsammans med videor, på alla våra smarta enheter, har Google Foto en dold funktion som låter dig ta en av de värdfoton och bädda in den på en webbplats för senare granskning av alla användare.

Tja, snarare än en dold funktion, vi pratar idag om ett nytt snabbt verktyg skapat och delat av Digital Inspiration, ett alternativ som med bara delningskoden för ett fotografi genererar respektive infogningskod genom att subtrahera klistra in det i HTML-avsnittet där du vill ha närvarande. Tre steg räcker för att komma igång:

1. Besök Google Foto och öppna bilden du vill bädda in.

2. Få delningslänken: När bilden visas går du till menyn uppe till höger och klickar på knappen Dela med sig(den med de tre anslutna punkterna). Klicka sedan på i fönstret som visas Få länk, titel som ska visas längst ner på skärmen och sedan i mitten.

3. Kopiera och klistra in den länken i den gigantiska sökrutan som utgör huvudverktyget, klicka Skapa kod Och gjort, om några ögonblick ska respektive aktiekod visas.

Naturligtvis kan det finnas vissa begränsningar på grund av verktygets bandbreddsbegränsningar, så var och en av er kan spendera några minuter till med att lära sig om koden, vilket fungerar på en lika praktisk metod för att infoga bilder via HTML och e-post.

Länk och mer information: Verktyg för att bädda in foton Goes: Digital inspiration