contador de visitas Skip to content

Hur kan jag förhindra att Gmail visar e-postbilder automatiskt

gmail mostrar bilder recibidas

Google beslutade nyligen att tillåta att e-postbilder visas automatiskt utan att behöva auktorisera dem som vanligt: ​​I ett litet varningsfönster högst upp i varje meddelande. Dess helt logiska motivering var i säkerhetsuppdateringarna av dess tjänst (vi diskuterade det också i detalj) som gör detta skyddssätt föråldrat, så att det för många kan falla underbart.

Vad de inte tog med i beräkningen är att vissa användare, snarare än för den säkerhet som tillhandahålls av funktionen, tyckte att det var användbart eftersom det begränsade nedladdningen av data (speciellt i närvaro av långsamma anslutningar eller med många begränsningar, liksom fall med vissa mobiler), sparat batteri och för övrigt gjort övergångar i displayen av e-postmeddelanden lättare. Med allt detta belyser vi idag det enkla sättet att ångra de ändringar som gjorts av Google:

1. Gå till höger om din Gmail-inkorg och klicka på kugghjulet till höger. Välj sedan alternativet i menyn som visas Konfiguration.

2. Hitta avsnittet Bilder och kryssa för alternativet Fråga innan du visar externa bilder.

3. Peka på Spara ändringar längst ned på sidan så att ändringarna träder i kraft.

För mer information, till exempel hur du undviker att visa bilder från specifika avsändare, kan du besöka respektive avsnitt om ämnet i Gmail-hjälpforumet.