Hootsuite lanserar version 3.1 av sin Android-applikation

HootsuiteAndroid

Med tanke på den ökande användningen av mobila enheter, både för personliga och professionella aspekter, för att underlätta hanteringen av sociala medier har Hootsuite släppt version 3.1 av sin applikation för Android-mobilplattformen, där de har tagit hänsyn till de ämnen som användare har exponerats sedan den tidigare versionen lanserades för några månader sedan, vilket innebar en grundlig översyn av den.

Hootsuite lyfter fram tre huvudinnovationer: förenklingen när det gäller att dela bilder på sociala nätverk, som täcker från det ögonblick de väljs till de publiceras, de justeringar som görs i innehållsprogrammeringsverktyget, som har nya funktioner för visning och publicering av innehåll förbättringar av sociala aviseringar samt införlivande av stöd för uppspelning av videor och GIF-filer som finns i meddelanden.

Tanken, hur kan det vara annars, är att vara effektivare när det gäller hantering av sociala nätverk när du är på resande fot, borta från stationära datorer.

Den nya versionen är nu fritt tillgänglig för installation eller uppdatering via Google Play och är kompatibel med de flesta Android-telefoner och surfplattor. Från Hootsuite, som de har gjort fram till nu, förblir de uppmärksamma på användarnas åsikter, vars feedback tjänar till att göra mer bättre än vad som kommer att ses i framtida versioner.