Homemint, Justin Timberlakes nya inredningsplats

Homemint, Justin Timberlakes nya inredningsplats

Homemint är namnet på den nya webbplatsen som ger dig förslag på att dekorera ditt hem baserat på din personliga smak genom en privat samling av olika tillbehör, textilier och exklusiva föremål, en idé grundad av ingen ringare än Justin Timberlake och inredningsspecialisten Estee Stanley .

Båda samarbetar med olika konstnärer och designers för att utveckla samlingen som Homemint komponerar, som sträcker sig från den mest rustika till den mest moderna stilen och i vilken vi kan hitta olika kategorier: en privat samling textilier, handdukar, sängkläder etc., en samling av hemtillbehör som korgar, keramik etc., unika föremål som mattor och en begränsad upplaga av exklusiva konstverk.

Genom de olika kategorierna kan du hitta nästan allt du behöver för att anpassa ditt hem som du vill, och jag säger nästan allt eftersom vi kan hitta allt i dekoration förutom möbler. Om du bestämmer dig för att köpa en artikel får du två priser, en för Homemint-medlemmar och den andra för icke-medlemmar, eftersom du prenumererar på tjänsten kostar 9,99 USD per månad.

Länk: Homemint | Går: Mashable