Hive, obegränsat och ledigt utrymme för att lagra dokument, foton, videor, musik …

Hive, obegränsat och ledigt utrymme för att lagra dokument, foton, videor, musik ...

Under giga krig, där dussintals online-lagringsjättar fortsätter att sänka priserna och öka kapaciteten, visas alltid alternativ som lovar obegränsat utrymme, och många av dem gör det med affärsmodeller som kan vara ganska livskraftiga.

En av dem är skobox, en plattform som vi redan har nämnt vid flera tillfällen, specialiserad på obegränsad lagring och klassificering av foton, även om du måste betala för att undvika att upplösningen på det uppladdade materialet är begränsat (i det gratis alternativet begränsar de storleken på det sparade fotot, liknande det som Google Foto gör, där foton som är mindre än 2048 × 2048 inte räknas som upptaget utrymme).

Nu har vi ett alternativ som väcker uppmärksamhet för allt det erbjuder: obegränsat utrymme för dokument, foton, videor och musik, med ett extremt intuitivt gränssnitt och möjligheten att spela upp videor på webben, med möjlighet att inkludera webbadressen för vad vi vill ha för att spara eller ladda upp den från vår dator och allt utan att betala någonting. Vi kan följa användare för att se deras offentliga aktivitet och följas av vänner som kommer att se vad vi ständigt delar.

Med sociala nätverksfunktioner tillåter hive.im oss att dela vad vi har sparat med andra människor. Vi kan ha kontakterna ett klick bort, och om vi har mer än 50 vänner är premiumversionen gratis.

Den premiumversionen erbjuder reklamfri videouppspelning, obegränsad nedladdningshastighet för fil och HD-videostreaming – något som användare som bara letar efter en säkerhetskopia av filer kan göra utan.

I verkligheten har den mer sociala nätverksaspekter än en online-hårddisk, även om det i slutändan är användaren som bestämmer plattformens beskrivning.