HangoverApp, dela foton och videor privat och utan internet [iOS]

HangoverApp

I syfte att göra det enkelt för användare att dela sina foton och videor privat med sina kontakter ser vi ständigt nya applikationer och tjänster visas. Vad du kan ändra från en applikation eller tjänst till en annan är hur det tillåter användare att dela sina foton och videor.

Och som bevis på detta är HangoverApp, en mobilapplikation för iOS där användare inte behöver internet och därför inte kommer att använda molnet, eftersom allt de behöver är att de är tillsammans på samma fysiska plats.

Enligt beskrivningen på fliken i Apple App Store visas de delade albumen när alla kontakter finns tillgängliga på samma plats, eftersom de annars försvinner. Detta är vad HangoverApp kallar en förtroendecirkel.Några punkter på fliken pekar på att applikationen fungerar bäst med två till tre kontakter, och att varje kontakt har ett lösenord som kommer att vara summan av dem alla som gör det möjligt att visa delade album. För att göra detta möjligt använder HangoverApp IBeacon och Bluetooth-teknik.

Utan tvekan är det ett annat men intressant sätt att göra det möjligt att dela foto- och videofiler privat utan att förmedla dess funktion i molnet, vilket ytterligare garanterar integritet. I den meningen kommer foton och videor att finnas tillgängliga lokalt på enheterna själva i krypterad form.

HangoverApp fungerar bäst på modernare iOS-enheter, vilket i alla fall är nödvändigt för att räkna iOS version 8.0 och framåt.