Hangouts, WhatsApp-tävlingen kommer från Google I / O # io2013

hangouts

Mer nyheter från Google I / O. I slutändan har ryktesbruket inte varit helt framgångsrikt och den nya messenger-tjänsten som förenar Googles olika kommunikationstjänster kallas Hangouts, och vara tillgängliga från och med idag på både Android, iOS och webben, som är en komplett plattformsmeddelandetjänst, som också är multimedia, eftersom den tillåter överföring av texter, fotografier och videor.

Det är en ny applikation som kommer att ha sin egen identifieringsikon, som kommer att fokuseras på konversationer och kan vara från användare till användare eller i grupper av användare. Det erbjuder användare med vilka vi kommunicerar oftare liksom andra på sekundär basis.

På detta sätt når samtal i realtid en ny nivå genom Hangouts, vilket också gör det möjligt att ha en historia om tidigare konversationer, som också kan avaktiveras om så önskas.

I slutändan blir det inte Babel utan Hangouts, ett mer passande namn och redan känt inom Googles ekosystem, lätt att komma ihåg, även på spanska, där termen stannar inte tycks vara allmänt accepterad av användarna.

Vi lämnar dig med två videor och länkarna:

Länkar: Google Play, Chrome och App Store.