[Gratis] Ladda ner MacX DVD Ripper Pro för att gå från DVD till iPad, iPhone och Android från Mac eller Windows

MacX DVD Ripper Pro

Det finns många program speciellt utformade för att extrahera information från en DVD och spara den på mobiltelefoner och datorer, och idag kommer vi att prata om ett av de bästa alternativen i sin kategori: MacX DVD Ripper Pro.

Det är en lösning för Mac som låter oss enkelt gå från DVD till mp4 eller AVI, bland andra format, med specifika alternativ för att gå från DVD till iPad och Android, och anses vara en av de bästa DVD-ripparna i Mac-världen.

Målet är enkelt: börja radera de DVD-skivor vi har hemma, från vår bröllopsvideo till spelningarna, och börja spara innehållet med de moderna resurser vi har idag, från Google Photos (som kan spara ett obegränsat antal videor), YouTube (sätta innehållet i privat läge), skobox, dropbox, box och många andra.

Funktioner

Programmet kan spara innehåll i de mest olika format: MP4, H.264, MOV, M4V, FLV, MPEG4, AVI, QT, MP3, etc. med mer än 350 profiler som vi kan använda så att exporten anpassar sig till mediet där vi kommer att konsultera informationen. Många av dessa profiler skapas för export av innehåll till mobila enheter, en allt vanligare åtgärd bland dem som vill ha DVD-videon på Android, iPhone eller iPad.

Programmet stöder Hyper-Threading-teknik och processorer med flera kärnor (upp till 8 kärnor) för att leverera upp till 36 gånger konverteringshastigheter i realtid.

Användningsexempel

Vi kan till exempel spara en kopia av vår film på DVD inuti mobilen för att kunna se den under en resa (du kan eliminera olika skyddssystem), eller exportera innehållet i en bekant video för att redigera den med iMovie eller Final Cut Pro.

Naturligtvis är det möjligt att konvertera vilken DVD som helst till ett format som kan visas på iPhone 6s och 6sPlus, liksom på iPad Air 2, iPad mini 4, iPad Pro och ett långt osv.

Om du bara vill göra en ny säkerhetskopia i optiska enheter, kan du också exportera innehållet i ISO-bild, en idealisk lösning när vi ser att vår ursprungliga DVD börjar visa farliga repor.

Skaffa ditt gratis exemplar

Alla WWWhatsnew-läsare kan få en gratis licens för MacX DVD Ripper Pro fram till den 18 april med en speciell sida för nedladdning och installation. Denna version innehåller inte uppdateringar, så om du vill ha en alltid uppdaterad version kan du köpa den på den andra länken med bra rabatt:

– Ladda ner gratis kopia av MacX DVD Ripper Pro (för Mac eller Windows) – Köp den fullständiga versionen av MacX DVD Ripper Pro med ständiga uppdateringar och teknisk support