GoPro-drönaren kommer att kallas Karma och kommer fram 2016

GoPro - Karma

I mer än ett år har det ofta ryktats om den påstådda dronen där GoPro skulle arbeta, något som företaget själv bekräftade under den senaste majmånaden. Trots den officiella bekräftelsen visste vi hittills ingen information om företagets nya produkt.

Åtminstone så var det hittills, eftersom allt verkar tyda på att GoPro-teamet har beslutat att börja dela information om sin nya produkt. För detta har företaget aktiverat den officiella webbplatsen för drönaren, avslöjar att namnet på det obemannade flygfordonet kommer att vara Karma. Dessutom har de bekräftat att det kommer att finnas tillgängligt under nästa år. För närvarande är det enda innehållet relaterat till Karma reklamfilmen som vi visar dig nedan, där GoPro visar bilder inspelade med den drönare vi pratar om. Även om vi fortfarande inte känner till resten av detaljerna om den förväntade produkten (såsom pris, tekniska egenskaper eller design), är det uppskattat att företaget har beslutat att börja erbjuda information om det.

Definitivt, Det kommer att bli intressant att se vad GoPro-drönaren är och hur företag som DJI reagerar, med omfattande erfarenhet av en värld av obemannade flygfordon. Därefter lämnar vi dig den reklamfilm vi pratar om:

Länk: Karma (GoPro).