Google vill inkludera din sökmotor i avsnittet “Ny flik”

pestana

En av de mest använda funktionerna i Chrome är den som ger möjlighet att söka direkt i navigeringsfältet utan att behöva öppna sökmotorn i Google com. Sök, vi söker alla, även om vi använder olika system (med röst på mobilen, med något tillägg, med en traditionell sökmotor etc.).

Google fortsätter att söka efter nya sätt att underlätta åtkomst till sin informationsdatabas, och nu kommenterar de avsikten att inkludera sökmotorn i avsnittet Ny sida i Google Chrome.

Som du kan se på skärmdumpen ovan kommer vi att fortsätta att ha tillgång till informationen om de senast besökta webbplatserna, även om Googles sökmotor kommer att synas tydligt i den centrala delen.

När de kommenterar krombloggen är det något de testat med en liten grupp användare sedan december förra året i utvecklarversionen av krom, och nu går det ett steg längre genom att gå in i den stabila versionen av Chrome, även om det inte är ändå vara tillgänglig för alla.

Tanken är inte bara att erbjuda möjligheten att använda Google från den nya fliken, eftersom de använder ett system som gör att de kan konfigureras så att alla sökmotorer kan integreras på den platsen (även om jag inte kan föreställa mig att Bing-sökmotorn dyker upp när öppna en ny). fliken i Chrome …).

Relaterad: 10 saker som du kanske inte visste kunde göras med Google