Google Photos för Android nu med förbättrade sökningar, bland andra nyheter

GoogleFotos

Google vill att dess fotograferingstjänst ska vara det föredragna alternativet för användarna, och därför har de genom olika uppdateringar införlivat funktioner som gör den mer användbar om möjligt och till och med rolig.

I den meningen har den idag släppt en ny uppdatering av sin mobilapplikation för Android-plattformen med tre viktiga nya funktioner: förbättringar av sökningar, anpassning av automatiskt skapade videor och mer kontroll över de mappar som finns tillgängliga på SD-kort.När det gäller att förbättra sökningar är det nu lättare att söka efter vad du vill tack vare införandet av ett permanent sökfält där användare kan ange villkoren för vad de vill söka eller få tillgång till de nyligen gjorda sökningarna eller få tillgång till specifika typer av sökningar.

När det gäller anpassningen av de automatiskt skapade videorna kan användarna välja sin egen musik, foton och videor för att uppnå det resultat de ville ha.

Slutligen kommer användare nu att kunna skapa, byta namn på eller ta bort mappar på SD-minnen förutom att flytta och / eller kopiera foton mellan dem. Alla dessa nyheter finns, som vi säger, i den nya versionen av Google Photos för Android, version 1.19, även om Google avser snart att ta dem till en ny version för iOS.