Google Nu kan komma till huvudsökmotorn, som GOS upptäcker.

Google Nu kan komma till huvudsökmotorn, som GOS upptäcker.

Även om det inte finns något officiellt just nu, finns det indikationer på att Google Now kan tas till sökmotorns huvudsida, vilket skulle erbjuda en mer personlig hemsida för varje användare baserat på den information som Google får från var och en enligt en serie. variabler, till exempel tid eller plats från vilken du ansluter. Den personliga informationen kommer att återspeglas i de olika widgetsna, såsom väderinformation, trafik eller närliggande platser.

Upptäckten av denna rörelse har gjorts av Googles operativsystems blogg baserat på en serie kodavsnitt som finns tillgängliga på en huvudsidesida, där Google Nu presenteras som: Kom igång med Google Nu. Precis rätt information vid rätt tidpunkt.

Det är ännu inte känt hur den visuella aspekten skulle se ut, men den ovannämnda publikationen misstänker att den kan likna den visuella aspekten som presenteras av Googles startsida med en egen förlängning tillgänglig för Chrome, eller till och med liknande den som erbjuds för surfplattor.

För närvarande kan vi bara vänta med att se om denna rörelse är officiellt bekräftad, vilket skulle resultera i en inte så avlägsen framtid genom ett hopp i vårt sätt att använda Google.

Mer information: GOS