Google låter dig redan kontrollera tiden som användarna tillbringar på en viss plats

Google

Som ni vet är Google ett av de mest använda alternativen när det gäller att konsultera detaljer om vart vi vill åka, oavsett om vi pratar om avståndet eller trafiken till destinationen, tillströmningen av människor eller kontaktinformation.

Hädanefter, Google tillåter oss också att kontrollera den tid som användarna tillbringar på en viss plats från app Google för iOS och Android och från mobilwebversionen.

För att ta reda på det behöver vi bara ange namnet på den plats vi vill gå till, som du kan se på bilden som den här artikeln illustrerar.

Förutom att kunna kontrollera öppettider, kontrollera poäng, recensioner och kontaktuppgifter, gör Google det lättare för oss att planera besöket genom att visa oss den tid som folk brukar tillbringa på den platsen.

Det råder ingen tvekan om att detta är en intressant funktion, särskilt med tanke på det Det gör att vi kan få en grov uppfattning om den tid vi kan ta för att besöka en viss plats. För att testa funktionen för den här nya funktionen behöver du bara ange namnet på en viss plats i versionen av den mobila sökmotorn eller i den kostnadsfria Google-appen för iOS och Android.

Fortfarande, Det är viktigt att notera att det för närvarande bara är tillgängligt på specifika platser.

Källa: Google.