Google lanserar ny gratis kurs om djupinlärning

Djup lärning

Ett nytt samarbete mellan Google och Udacity resulterar i en utmärkt gratis onlinekurs, som hjälper oss att förstå olika koncept och metoder för Djup lärning.

Som de förklarar i Udacity-bloggen ökar effekten av djupt lärande inom olika områden, så att förstå den dynamik som den föreslår kan öppna nya möjligheter för yrkesverksamma från olika discipliner.

Faktum är att många av Googles appar använder djupinlärning, till exempel Google Foto.

Även om ämnet kan verka komplicerat, har kursen utformats för dem som har grundläggande kunskaper om maskininlärning som vill fördjupa sig i ämnet och se potentialen i djupinlärning med konkreta exempel från verkliga livet.

Dessutom är det ett utmärkt tillfälle att se potentialen och funktionen hos TensorFlow, Googles maskininlärningssystem, som vi diskuterade i en tidigare artikel.

Deep Learning tar ungefär 3 månader, beroende på användarens engagemangsnivå, och kan göras gratis med ett konto hos Udacity.

Det följer samma dynamik som resten av Udacity-kurserna, vilket gör att vi kan ladda ner videor och kompletterande material samt få tillgång till forumen.