Google kommer att förbättra Chrome för Android med införandet av Canary Channel

kromekanär

Google vill se till att de nya stabila versionerna av Chrome för Android som de kommer att släppa i framtiden är tillräckligt testade och korrigerade som de stabila versionerna av Chrome för skrivbordet.

I den meningen har företaget påpekat att det just har lanserat en ny kanal för lansering av de mest instabila versionerna, Kanarieöarna, finns hittills endast för de mer instabila versionerna av Chrome för Windows och Mac.I Kanarieöarna För Android kommer de mest instabila versionerna av Chrome för Android att införlivas i syfte att både erfarna användare och utvecklare ska testa de nya funktionerna och hitta alla de fel som dessa nya versioner innehåller, informera Google själv så att samma kan lösa så snart som möjligt var och en av de fel som hittades som en prioritet.

På det här sättet, Kanarieöarna De kommer att vara högst upp på listan som också består av Dev-kanalen, Betakanalen och den stabila kanalen för lansering av Chrome-versioner, en lista som ännu inte har uppdaterats i sin Chrome-release-lista för de olika plattformarna.

Företaget påpekar att det kommer att ta en ny version till Kanarieöarna varje dag i veckan, men i framtiden kan den också utvidgas till helger i framtiden. I den här situationen varnar de erfarna användare och utvecklare att det faktum att man lanserar en version under utveckling dagligen kan innebära hög dataförbrukning, uppskattad till cirka 100 MB per vecka, särskilt inriktad på de användare som uppdaterar nya versioner genom användning av data från dina avtalade priser.