Google+ gör det enkelt att spåra de Hangouts som är intressanta för oss

Google+ gör det enkelt att spåra de Hangouts som är intressanta för oss

Sedan Google lanserade Hangouts On Air har det varit många och varierande, men om inte våra kontakter upprepar händelserna eller om det finns speciella publikationer som gör dem kända, brukar vi ta reda på det sent. Eller kanske väntar vi på en Hangout som vi vill delta i och i sista stund har vi glömt bort.

För att lösa dessa problem har Googles team släppt en speciell sida för att upptäcka och spåra Hangouts On Air som kan vara intressant för oss. Vi kommer att kunna se de mest framstående Hangouts som snart kommer att hållas, i detta fall alla de som kommer att äga rum under februari. Till exempel kommer vi att hitta en föreslagen av National Geographic, som kommer att leda oss att upptäcka rester av Maya-civilisationen genom sin expedition i en grotta i den mexikanska djungeln.

Förutom informationen för varje Hangout kommer vi att se Spara i kalendern som leder oss till evenemangssidan, där vi kan programmera schemat i Google Kalender för att inte glömma eller se om vi har andra schemalagda aktiviteter som stör. Fördelen med detta, som Jeremy Milo påpekar, är att vi förutom att kunna följa schemat för Hangouts On Air, kommer att få påminnelser om att inte glömma händelsen.