Google Analytics Premium-data kommer snart att integreras i BigQuery

Stor fråga

Från Google I / O 2013 kommer ett nytt tillkännagivande av särskilt intresse för de företag och organisationer som analyserar stora datamängder via sina Google Analytics Premium-konton. Och det är i slutet av året som BigQuery integreras för detaljerade och komplexa frågor om icke samplade data.

För dem som inte känner till Google BigQuery är det en Google-tjänst som är inriktad på den professionella sektorn som möjliggör interaktiv analys av stora datamängder, upp till miljoner rader, och som kan exporteras.

På detta sätt kommer de att kunna dra nytta av Googles infrastruktur för massiv beräkning av stora datamängder på några sekunder, genom molnet, tillsammans och säkert, och endast betala för användning. I Analytics-bloggen listar de några möjligheter för utvecklare och datavetare, till exempel analys av besökarnas beteende i stora datumintervall, detaljerad personlig analys, förståelse för komplexa frågor och integration med datalager, bland andra möjligheter. .

Intresserade utvecklare kan visa sitt intresse genom att registrera sig i ett formulär som är aktiverat för det, så att de kan få mer information och veta när integrationen är tillgänglig.

Länk: Registreringsformulär | Går: Google Analytics-blogg