Go Pro "gör en Samsung": Dess nya Karma-drönare var defekta och måste returneras

gopro-karma

Dåliga nyheter för GoPro, den populära tillverkaren av actionkameror, som dess senaste flaggskeppsprodukt och första satsning i branschen, en praktisk, vikbar drönare, har kommit ut defekt och sålda enheter bör omedelbart återkallas.

Idag pratar vi om den nya GoPro Karma drönaren och cirka 2500 enheter sålda av den referensen som började erbjudas i butiker officiellt och sedan 23 oktober till ett pris av 799 $.

Problemet, som enligt företaget endast påverkar en liten andel enheter har att göra med det faktum att enheten tappar sin ström medan den är i drift.

Tanken är att de som redan har förvärvat en Karma-drönare omedelbart fortsätter att returnera den för att begära full återbetalning, och betonar att förändringar inte garanteras för icke-defekta produkter eftersom arbete fortfarande görs för att lösa problemet, även med hjälp av USA: s konsumentvarusäkerhetskommission.

Varken Karma Grip eller HERO5 Black påverkas, även om alla packa om återbetalning begärs.

På samma sätt är det värt att notera att förändringen täcker alla enheter, vilket är nödvändigt att returnera dem så snart som möjligt även om de verkar fungera bra.

För mer information är det bäst att hänvisa till den webbplats som GoPro har dedikerat med frågor och svar om ämnet och till pressmeddelandet.

Förresten, jämförelsen med Samsung-temat kan vara överdriven, men det har att göra med den positiva sidan: en fantastisk produkt finns på marknaden, den säljs som varmkakor och måste returneras en massa för tillverkningsfel; Det är, i det här fallet finns inga explosioner eller skador registrerade, åtminstone inte hittills.