Gmail lägger till stöd för sidor på Google+

Gmail

Googles team har inte bara varit uppmärksam på att erbjuda en kontrollpanel till företag och varumärken som använder Google+, men erbjuder också en bonus med visualisering av sidorna från Gmail-widgeten.

Hittills har vi känt vad som kallas en folkwidget där vi kan se de senaste publikationerna av våra kontakter och olika interaktionsreferenser. Nu gäller detsamma för Pages, vilket ger varumärken, företag eller någon som använder Google+ Pages chansen att få ytterligare visning när e-post skickas.

Här illustrerar Googles team skillnaden genom att aktivera det här nya alternativet samtidigt som de uppfyller alla krav:

Visa vår varumärkeslogotyp, senaste aktivitet på Google+ och naturligtvis möjligheten till interaktion. Med detta syftar det till att vara en bonus som lockar kunder eller användare till företagets sida på Google+, liksom att uppmärksamma innehållet vi delar och generera interaktion.

För att aktivera det här alternativet för vår sida och få dessa fördelar via e-post, måste vi verifiera vår sida i Google+ och en digital signatur som verifierar vår e-post, enligt stegen som anges från den här länken.

Vi lämnar dig med videopresentationen:

Goes: Google+