Gallery + för Pinterest – hantera ditt Pinterest-konto med den här inofficiella mobilappen

Gallery + för Pinterest - hantera ditt Pinterest-konto med den här inofficiella mobilappen

Galleri + för Pinterest är en inofficiell applikation för mobila terminaler, tillgänglig för både iOS- och Android-terminaler, vilken tillåter oss att helt hantera våra egna Pinterest-konton, med tillägg av att kunna attraktiv 3D-bild passerar av brädans innehåll, fastställande av deras motsvarande konfigurationer, att kunna omvandla våra terminaler till digitala fotoramar.

Med Gallery + av Pinterest kan användare lägga till innehåll i våra anslagstavlor, söka efter nyckeltermer, bläddra bland innehåll genom de olika kategorierna, markera gillanden, göra kommentarer och till och med repinera innehåll till våra anslagstavlor, komma åt andra användares utrymmen etc.

Sanningen är att det är en tredjepartsapplikation som förbättrar den befintliga officiella versionen för iOS, förutom att Android-användare kan hantera sina konton från sina terminaler eftersom det inte finns någon officiell applikation för denna plattform. De erbjuds på båda plattformarna både i en gratis version, stöds av reklam, och i en betald version, utan reklam och mer komplett.

Det är en ganska anständig lösning att njuta av Pinterest på mobila terminaler.

Länk: Galleri + för Pinterest för Android | Gallery + för Pinterest för iPad | Går: AddictiveTips