Fruumo: flöden, klockan och vädret i samma Chrome-gränssnitt

fruumo

Vi kan konfigurera vissa saker i Chrome, som att öppna en eller nya standardsidor eller öppna de sista flikarna som vi visade när vi stängde webbläsaren för sista gången.

Fruumo är ett tillägg för Google Chrome som modifierar de nya flikarna som vi öppnar i webbläsaren så att de elegant visar tiden, vädret, de appar som är installerade i Chrome och våra RSS-flöden. I mitten kommer vi att visa klockan och väderprognosen i vårt område (så länge vi anger vår nuvarande situation i konfigurationen, eftersom detekteringen av den ursprungligen är inaktiverad), såväl som vi kan se våra mest besökta sidor på ett band som vi kan springa fram och tillbaka med musrullan. Slutligen tillåter RSS-knappen oss att lägga till våra favoritflöden och ha direkt tillgång till dem också (detsamma kommer att hända med appar).

Vi kan konfigurera olika alternativ relaterade till vad tillägget visar, till exempel att visa grader Celsius eller Fahrenheit, ange situationen, ändra bakgrundsbilden på flikarna eller installera och avinstallera applikationer från Webbutiken.

Du kan ladda ner Fruumo för Chrome på den här länken.