Foursquare integrerar GrubHub Seamless som tillåter beställningar till restauranger i USA

fyrkantig

Om du är bosatt i USA och också använder Foursquare måste du veta att från och med idag kommer du att få tillgång till de över 20 000 restaurangerna som finns i hundratals städer i USA tack vare integrationen av GrubHub Seamless, enligt Foursquare genom från sin blogg. Denna integration är redan tillgänglig på Android och iOS från och med idag, där du bara behöver trycka på ikonen GrubHub eller Seamless för att välja närmaste restaurang och göra beställningen.

GrubHub Seamless är en tjänst som förbinder användare med kedjorna av takeaway-restauranger i mer än 600 städer i USA, som är tjänsten helt gratis för användare och serverar 150 000 förfrågningar i genomsnitt dagligen och serverar 3 miljoner unika användare under de senaste tolv månader, som vi kan läsa genom Wikipedia.

Å andra sidan, och som TNW rapporterar, har Foursquare också uppdaterat sina kartor, där det tack vare Mapbox nu bättre lyfter fram viktiga stadsdelar och landmärken. Den har också den förbättrade typografin, ett nytt färgschema samt mönster för vatten och parker.

Dessutom, om vi går till Foursquare-profilerna för Android och iOS, kommer vi att se att i Android-versionen har den uppdaterats med en serie nyheter som fokuserar på att hitta de närmaste sakerna, båda de bästa alternativen i det område där vi är som som vänner och platser närmast oss. Vi kan också gå till de grundläggande elementen genom lådan som vi har till vänster, även om vi också har knappen för att göra poster längst ner till vänster. När det gäller iOS inträffade uppdateringen först igår för att rätta till fel.