Foton av dig, nytt taggalternativ för Instagram på iOS och Android

bilder av dig

Instagram fortsätter att avancera och lägga till funktioner till sin berömda fotoredigeringsservice, och nu från samma Instagram-blogg presenteras en ny kategori som heter Photos of You.

Som namnet antyder kommer Photos of You att motsvara ett galleri med dina egna bilder, införlivade i både iOS- och Android-versionerna, vilket gör det möjligt för oss att tagga personer som visas på bilderna bredvid oss ​​och därmed efterlikna en av de mest karakteristiska alternativ för att publicera bilder på Facebook.

Dessa nya foton av dig kommer redan införlivade i version 3.5. (Med vilken om vi redan har Instagram installerat kommer det bara att behöva uppdateras). Galleriets nåd är att det listar separat alla fotografier som vi har taggats i, och att de alltid kan välja de fotografier som kommer att visas i vår profil och de som inte gör det. För att märka en annan användare, lägg bara till namnet på kontakten i ett valt område på fotografiet och, om så önskas, information om var tagningen gjordes. Å andra sidan kommer vi att få ett meddelande när vi är taggade i en bild.

Vi påminner dig om länkarna för att ladda ner Instagram här på Google Play och iTunes för iOS.

Här är presentationsvideon: