Fler övervakningsytor och andra nyheter i Motorola Connect-appen

moto-connect

Goda nyheter för ägare av Moto 360-klockor i dess olika versioner som Moto Connect, applikationen som ansluter smarttelefonen till andra enheter, inklusive smarta klockor, har i sin senaste uppdatering förnyat sitt gränssnitt och inkluderat några användbara saker som en ny uppsättning klockor.

Till att börja med tillkännages full kompatibilitet med den nya Moto 360, den andra generationen av Moto 360 som kommer med fler utgåvor – några lyxiga – och förbättringar av sin tekniska del.

Något speciellt med denna nya generation är användningen av interaktiva klockor, som med Moto Connect-uppdateringen också finns i sin föregångare.

Dials, Dials II, RefinedochGrundläggande Det här är titlarna på den nya uppsättningen eleganta urtavlor som kommer med väderberäkningar samt kaloriförbrukningsmätare, aktivitetsmål och batteriladdning.

Det märks också att förändringen i gränssnittet nu är mer intuitivt och lättare att navigera, dessutom har det polerats för att se mer ut i linje med den senaste familjen av Lenovo-utgåvor – inklusive den nya Moto X-. Å andra sidan sticker en slående gul Quick Action och Material Design-stil ut tillsammans med en mer kompakt panel med alternativ för att ställa in klockans färg när du laddar batteriet och kolla in galleriet med klockor.

Hur som helst, den senaste versionen av applikationen finns redan i Play Store för att uppdatera den och njuta av ändringarna.

Länk: Motorola Connect i Play Store | Fånga: Android Central