Flare, flytande “Dela på sociala nätverk” -fält för WordPress

redes sociales flare wordpress

Flare är ett plugin som följer en helt ny WordPress-webbplats flytande stapel med sociala medieknappar att dela artiklar på Facebook, Twitter, Google Plus, Pinterest, Linkedin, Buffer och andra. Det liknar något av de senaste staplarna som lanserades av AddThis men dess design är mycket mer slående och det är ännu mycket lättare att implementera.

Den eleganta panelen gör att du kan redigera de grundläggande alternativen för att definiera var du vill visa den (flytande åt vänster eller höger) och eventuellt lägga till ett par små horisontella staplar som visas ovanför och under varje objekt. De andra alternativen är mer specifika: bakgrundsfärgen (svart, vit eller genomskinlig), begränsningar för räknaren, knapplayouten (kvadratisk, rund, med speciella ramar och mer) och visar en kampanjknapp för dess skapare.

Längst ner läggs de föredragna nätverken till en efter en för att visas i knappform, profilerna som ska riktas in och de delar av webbplatsen där de kommer att vara aktiva (poster och sidor). Som om det inte var tillräckligt, på fliken Följ kunna definiera några alternativ för a widget Den levereras med plugin och kan visas i sidans sidofält. Det återstår att nämna statistikavsnittet, med ett mycket bra utseende, som de informerar om att det snart kommer att finnas tillgängligt.

Länk: Flare-sida på WordPress.org