Fx_for_iOS

Firefox 15 för iOS är här, med ihållande privata surfflikar och fler nyheter

Fx_for_iOS

Mozilla Foundation har precis släppt en ny Firefox-uppdatering för användare av iOS-enheter, som innehåller några av de mest efterfrågade aspekterna direkt av dem.

I den meningen är den nya versionen av Firefox för iOS, Firefox 15, ger kontinuerliga privata bläddringsflikar, nya alternativ för att organisera nya flikar, förbättringar för att organisera Firefox-innehåll, plus en ny layout för menyn och konfigurationsalternativ.

När det gäller uthållighet för privata flikar, anger Mozilla Foundation att de nu kan vara tillgängliga mellan sessioner, det vill säga när en session stängs där dessa typer av flikar har använts kommer de att visas igen när Firefox-applikationen öppnas igen.

När det gäller organisering av de nya flikarna, nu kommer användarna att ha olika alternativ att väljaDu kan välja att erbjuda dina bokmärkeslistor, genom Firefox Home, genom den senaste webbhistoriken, med en anpassad URL (webbadress) eller helt enkelt genom att ha en helt tom flik.

Också när det gäller Firefox hemkommer du nu att kunna ordna om flikarna genom att kunna dra var och en av dem till flikfältet och till flikfältet.

Och slutligen har den här nya versionen av Firefox en omdesignade meny- och konfigurationsalternativ, säger de, för att komma närmare skrivbordsapplikationen och erbjuder nu bokmärken, historik, läslista och nedladdningsalternativ direkt i menyalternativet Bibliotek.

Med den här versionen uppfylls några av användarnas önskemål, eftersom den är den nya versionen redan tillgänglig via Apple App Store.